آرمند پشتیبانی شبکه

ارائه سرویس پشتیبانی شبکه به صورت 24*7 جهت رفع مشکل و نگهداری شبکه به صورت ارتباط از راه دور و بازدید حضوری دوره ای

آرمند پشتیبانی شبکه

ارائه سرویس پشتیبانی شبکه به صورت 24*7 جهت رفع مشکل و نگهداری شبکه به صورت ارتباط از راه دور و بازدید حضوری دوره ای

پشتیبانی شبکه در شرایط پایدار و بررسی جهت عدم وجود مشکلات احتمالی در سرویس های ایجاد شده
انجام اقدامات مانیتورینگ و پیشگیرانه
اعمال policy های مایکروسافت موردنیاز جهت بالابردن امنیت و بهره وری
راه اندازی سیستم آپدیت مرکزی جهت بروزرسانی سیستم عامل ها
عیب یابی و رفع نقص سیستم عامل ها و نرم افزارهای عمومی
پشتیبانی تجهیزات سخت افزاری
راه اندازی سیستم پشتیبان گیری با حداقل RTO
راه اندازی فایروال جهت جلوگیری از حملات سایبری و همچنین کنترل ترافیک اینترنت کاربران مجموعه

  • ۰
  • ۰

لینوکس برای افراد متخصص کامپیوتر و شاغلین در این حوزه نامی آشناست و هر روز نسبت به روز قبل کاربران جدیدی از بین این افراد پیدا میکند و شرکت های بزرگ به سمت استفاده از سرور های لینوکس می روند و شرکت هایی مانند گوگل پلتفرم های کاری خود را برپایه لینوکس گسترش می دهند، اما همچنان لینوکس و کارکردن با آن پیچیدگی دارد اما برخی توزیع ها مانند اوبونتو نیز وجود دارند که از نسخه های ویندوز مانند ویندوز 10 سریعتر و راحت تر نصب می شوند ، حال ما در این مقاله به شما دلایلی بیشتری میدهیم تا به مهاجرت از ویندوز به لینوکس بیشتر فکر کنید.

1 لینوکس نرم افزار های آزاد و رایگان در اختیار شما قرار میدهد.

مهمترین مشخصه ای که در معرفی لینوکس بیان می شود این است که با استفاده از لینوکس، کاربر به منبع عظیمی از نرم افزار های رایگان و متن باز (نرم افزار آزاد) دسترسی دارد.چون با استفاده از هرکدام از توزیع های لینوکس دیگر نیاز به صرف هزینه های بالا جهت استفاده از لایسنس قانونی نرم افزار ها ندارید (البته فعلا در کشور ما نیاز به خرید لایسنس نرم افزار نیست J) بهترین مزیت استفاده از بهره بردن از نرم افزار آزاد این است که برنامه نویسان بسیاری در سرتارسر دنیا بر روی یک نرم افزار کار می کنند و هر روز آن را بهبود داده و عیب یابی میکنند.

2 لینوکس متن باز است.

آیا تا بحال در حین کار با یک نرم افزار با خود گفته اید:” این مدلی که این نرم افزار کار میکنه اشتباهه ، کاش میتونستم درستش کنم” خب پس توجه داشته باشید که هسته ی لینوکس به صورت متن باز است و این بدان معناست که هر شخصی میتواند تغییرات مد نظر خود را در آن درج نماید و توزیع مختص خودش را با ویژگی های مطلوب خود یا برای انجام هدفی خاص تولید و عرضه نماید. شما ممکن است در سایر سیستم عامل ها با نرم افزار های رایگان رو به رو شوید، اما در لینوکس علاوه بر رایگان بودن نرم افزار در همه جنبه ها به کد های اصلی آن نرم افزار دسترسی دارید و اغلب نرم افزار ها متن باز هستند.

open-source

3 امنیت بیشتر با لینوکس.

استفاده از لینوکس همانطور که اشاره شد و در ادامه هم اضافه میشود مزایای بسیاری دارد ولی مهمترین آنها این است که با مهاجرت به لینوکس ضریب امنیت سیستم و اطلاعات شما افزایش پیدا می کند. برای لیونکس به سختی ویروس، تروجان یا بدافزار خاصی خلق می شود که البته به این معنا نیست که سیستم لینوکسی آلوده ویروس یه تروجان و … نخواهد شد. ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که یک هکر یا فردی که بدافزاری برنامه نویسی می کند قصد دارد تا حد امکان سیستم های بیشتری را آلوده کند و وقتی که شما از سیستم عاملی استفاده می کنید که  گستردگی سیستم عاملی مانند ویندوز را ندارد بالطبع از تعداد بسیار زیادی از نرم افزار های مخرب در امان هستید.

به هرحال امنیت در پیچیدگی است، پس به عنوان یک ادمین سرور لینوکسی نباید به محدود بودن تعداد جامعه آماری کاربران توزیع خود و دور ماندن از گزند خرابکاران بسنده کنید بلکه باید برای حفظ هرچه بیشتر امنیت خود باید از راه حل هایی همچون استفاده از فایروال های موجود برای لینوکس، غیر فعال کردن root password به طوری که هر کاربر برای هر اقدامی در سطح root نیاز به درج مجدد رمز عبور داشته باشد.با این اقدامات است که شما دارای سیستم عاملی به مراتب امن تر از ویندوز خواهید بود.

4 لینوکس محصولی همگانی.

ممکن است در مواجهه با لینوکس و تعداد زیاد توزیع های مختلف در آن، عنوان شود که لینوکس محصولی ست که بدون توجه هر توزیع به دست آوردهای توزیع های دیگر برای خود توسعه پیدا میکند و شاهد اقدامات موازی و گاها بی هدف هستیم که در صورت یکپارچه بودن تمامی توزیع ها چنین مشکلی وجود نداشت و تمامی برنامه نویسان این حوزه با قدرت بر روی یک نسخه واحد فعالیت می کردند اما باید در پاسخ گفت که “اعصای حق انتخاب به کاربران” ویژگی است که باعث همگانی شدن لینوکس خواهد شد، به عنوان مثال شما لینوکس را برروی تبلت ها و گوشی های هوشمند می بینید، لینوکس را بر روی گجت ها که امروزه کاربردی و متداول شده اند می بینید ، لینوکس را برروی میکروکنترلر ها میبیند و همزمان لینوکس را برروی ابر کامپیوتر ها نیز مشاهده می کنید. حال به این نکته توجه کنید که با این ویژگی لینوکس شما اگر از یک توزیع لینوکس لذت نبردید می توانید به سهولت به توزیعی دیگر مهاجرت کنید و این آزدی انتخاب ویژگی منحصر به فرد لینوکس است.

5 با لینوکس همیشه به روز بمانید.

وقتی شرکت ماکروسافت نسخه ای از سیستم عامل ویندوز را روانه بازار می کند کاربران می دانند که باخرید این نسخه تا چند سال آینده از دریافت آپدیت بهره خواهند برد و پس از رو نمایی از نسخه ی بعدی کم کم از دریافت آپدیت جدید و پشتیبانی محروم می شوند. اما با استفاده از لینوکس کاربران از پوشش آپدیت ها تا زمانی که توسط سخت افزار سیستم قابل استفاده باشد بهره خواهند برد. اگرچه توزیع ها بسیارند اما هسته لینوکس متداول آپدیت می شود و کاربران همواره میتوانند از آپدیت هسته ی سیستم عامل خود بهرمند شوند.علاوه بر اینکه برنامه نویسان در سرتاسر دنیا به صورت رایگان بر روی پروژه لینوکس فعالیت می کنند باید در نظر داشته باشید که اگر در مواردی مشکل وجود داشته باشد که با استفاده از به روز رسانی ها نیز مشکل حل نشود همچنان جامعه گسترده کاربران حرفه ای لینوکس در سرتاسر دنیا وجود دارند که جوابگوی سوالات کاربران هستند.

6 لینوکس مراقب حریم خصوصی شماست.

snowden

در دوره ای که فردی مثل ادوارد اسنودن وجود دارد اهمیت حریم خصوصی بیش از پیش مشخص می شود.این نکته ایست که کاربران از خود میپرسند”به چه کسی و چه چیزی برای حفظ اطلاعات خصوصی می توانیم اطمینان کنیم؟” حریم خصوصی موضوع مهمی است که لینوکس آن را مد نظر قرار داده است.برخلاف توسعه دهندگان پلتفرم های تجاری مانند ماکروسافت و گوگل ، برای توسعه دهندگان لینوکس استفاده از اطلاعات خصوصی کاربران هیچ نفعی ندارد. در واقع تلاش اصلی توسعه دهندگان توزیع های مختلف لینوکس بر این است که سیستم عاملی امن داشته باشند تا از اطلاعات کاربران به نحو احسن حفاظت کنند به علاوه اینکه مشی و منش اخلاقی برنامه نویسان و توسعه دهندگان توزیع های لینوکس جدا از منفعت مالی است و قالبا برای اهداف شخصی به سمت توسعه لینوکس می روند برعکس کارمندان و عوامل توسعه پلتفرم ها و سیستم عامل های تجاری که نفع مالی در اولویت اهداف آنهاست بنابراین نیازی به قرار دادن backdoor در محصولات خود ندارند.

7 حداکثر شخصی سازی با لینوکس.

برعکس سیستم عامل های ویندوز و مک که برای اعمال تغییرات در ظاهر محیط کار خود محدودیت دارند و شما باید شرایط آنها را بپذیرید در سیستم عامل لینوکس کاربران آزادی مطلق دارند تا هر آنچه را که میخواهند تغییر دهند. البته که برای این کار نیاز به دانش برنامه نویسی است اما محدودیت قانونی وجود ندارد.از تغییرات ظاهری در جلوه ی سیستم عامل و ویژگی های بصری آن تا تغییر در عملکرد و هسته ی سیستم، به هرحال اگر شما توزیعی از لینوکس را دیدید و از  ظاهر آن احساس رضایت نکردید باید به شما بگوییم که این خود دلیلی می تواند باشد که براساس آن از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنید زیرا می توانید سیستم خود را همانگونه که علاقه دارید بسازید و طراحی کنید.

جمع بندی نهایی

دلایل متعددی برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس وجود دارد اما باید متذکر شد که لینوکس سیستم عاملی پویاست که هر ساله در حال بهبود است و به روز رسانی های گسترده ای به خود میبنید به هرحال باید متذکر شد که با استفاده از لینوکس به صورت رایگان بر لبه تغییرات دنیای فناوری اطلاعات قرار خواهید گرفت، کافی است به لینوکس فرصت بدهید و آن را امتحان بکنید.
منبع:https://armandnet.com/%d9%87%d9%81%d8%aa-%d8%af%d9%84%db%8c%d9%84-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%da%a9%d9%87-%d8%a8%d9%87-%d9%84%db%8c%d9%86%d9%88%da%a9%d8%b3-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%da%a9%d9%86/

  • ۹۸/۰۵/۲۰
  • رضا ایمانی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی